Studenten ov ns kortingskaart


studenten ov ns kortingskaart

Welcome Card vind je hier: /welcomecard De tickets kun je vinden in de ticketautomaten maar ook bij het loket (dan krijg je er een boekje bij) op de grote stations. Zone A Het centrum van de stad: Onder meer de wijken Mitte, Kreuzberg, Charlottenburg, Prenzlauer Berg en Friedrichshain. Berlijn is opgedeeld in de zones A, B. NS wijst erop dat jongeren tijdens de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen. In al deze gevallen geldt een gedoogbeleid, de OV-chipkaart dient als zichtkaart en kan wel gecontroleerd worden op geldigheid van het abonnement. S Nachts In het weekend rijden de meeste metros van Berlijn de hele nacht kortingsbonnen watersnoodmuseum door (vr-za nacht en za-zo nacht alleen niet met dezelfde regelmaat als overdag. Je kunt dan overstappen op een andere U-Bahn of S-Bahn of op de trein. In de weekenden rijden ook metros de hele nacht door. Sommige hotels bieten de kaartjes ook aan. Op kaarten zijn de S-Bahn en de U-Bahn als gelijkwaardig getekend, beide netten zijn gedeeltelijk boven- en ondergronds, daar zit het verschil niet. De losse kaartjes stempel je apart.

Zone A en B : 7,00 Zone B en C : 7,40 Zone A, B en C : 7,70 7-Tage-Karte Weekkaart, geldig van het moment van afstempelen tot 3:00 in de ochtend een week later. Veerboten Berlijn is een ontzettend waterrijke stad en de veerboten kun je gebruiken om de vele meren en rivieren te overbruggen. De kaarten waren bedoeld om de poortjes op de metrostations te kunnen openen en nog niet als vervoerbewijs.

13 Buitenland bewerken Dit abonnement is alleen geldig in Nederland, maar het is wel mogelijk om bij verblijf in het buitenland (bijvoorbeeld stage) het abonnement te laten blokkeren en in plaats daarvan een maandelijkse reiskostenvergoeding te krijgen. Kortingen lopen op tot. . Op Goede Vrijdag kan men sinds 2010 ook vrij reizen met een weekabonnement, omdat sommige stages en studies op die dag gewoon doorgaan. Voor een bezoekje aan Berlijn heb je in de meeste gevallen genoeg aan de zones A.

Kortingskaarten kerstplaza groningen
40 korting studenten ov bus

Standaard komen de kaartjes ongestempeld uit het kaartjesautomaat met een lege strook om af te stempelen (gemarkeerd met de tekst Bitte entwerten ). Gerelateerde berichten Onderzoeken over Berlijn Op deze pagina kun je alle enqutes met uitslagen terug vinden die langs zijn gekomen op Berlijn-Blog). Een kaartje dat je koopt op het station bij de automaat. Zo kwam ik zelf vaak controleurs tegen in de U1, de U8 en sommige stukken op. Geldig in dezelfde klasse als de hoofdreiziger. Scroll verder naar beneden of klik op de links voor meer gedetailleerde informatie over zones van het OV, het plannen van je route, tickets, prijzen en de dienstregeling.

Studenten ov ns kortingskaart
studenten ov ns kortingskaart


In ons zeer ruime aanbod aan meer dan.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Wij bieden gratis verzending, snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een..
Read more
9,90 Trevi - Rome.a. Huwt voor 1605.981 .N. ONA Rotterdam (92 fol 418 dd ) Pieter Gielisz, 41 jr, bouckbinder en corporael en Cornelis Waerts, 41 jr, pontgaerder..
Read more

Toolstation kortingsbon

Shop and save with this offer: "Roof Windows low price from.98 - Offer is for a limited time only". Today's offer for you: Grab up to 25 in


Read more

Decathlon korting defensie

Wil je niets missen, volg de Decathlon dan via het sterretje of meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief. Daarenboven geldt er ook een korting op de


Read more

Kartfabrique kortingscode

Reserveer nu je tickets: /zomerdeal- kartfabrique, facebook 2018. Please try again later. Het leukste zomeruitje van Utrecht komt er weer aan, kom karten en lasergamen met 50


Read more
Sitemap