Samen reizen korting ns


samen reizen korting ns

optie. Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Samenreiskorting staat nu op de OV-chipkaart van je medereiziger en deze reist met 40 korting als er ingecheckt wordt in de daluren. Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Zie /samenreiskorting voor meer informatie. Houdt de OV-chipkaart voor de kaartlezer van de NS-Kaartautomaat, rechts onder het scherm. Uw medereiziger kan bij de NS-kaartautomaat eenvoudig Samenreiskorting voor zowel heen- als terugreis op zijn OV-chipkaart laden. De tijden waarop uw abonnement u recht geeft op vrij reizen of reizen met korting zijn voor Samenreiskorting niet van belang. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.

Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. De korting is alleen geldig als je met een NS-abonnementhouder reist.

Rond het proces af door op Akkoord te drukken en houd opnieuw jouw OV-chipkaart rechtsonder tegen de kaartlezer. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Volg vervolgens de onderstaande stappen om de NS Samenreiskorting te activeren. Toch korting ontvangen op het binnenlandse gedeelte van de reis? Samenreiskorting is ook geldig bij scapino kortingscode maart 2018 de andere treinvervoerders en op de binnenlandse trajecten van NS International.u.v. 35 minuten na uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. In de nieuwe abonnementenstructuur wordt dit al meegenomen (middagspits bij Dal Voordeel vandaar dat nu de Samenreiskortingstijden daaraan gelijk worden getrokken. In de vakantiemaanden juli en augustus en de week tussen kerst en oud en nieuw ook de hele dag. Zolang je reist met NS, en je jouw reis niet onderbreekt, hoef je alleen op je vertrekpunt in te checken en op de eindbestemming uit te checken. Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig. Heeft u geen iDeal? . Kijk voor meer informatie op /Samenreiskorting.

samen reizen korting ns

Sauna maarssen spasereen korting, Trein korting kruidvat,


Natuurlijk is het voordeel nog groter wanneer je vroeg boekt! Dierenpark Amersfoort is uitgeroepen tot meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland. In het begin was de dierencollectie nog niet..
Read more
Pak deze codeae1y, deze kortingscode is geldig voor een vertrekperiode tussen 1 januari tot en met 31 december 2018. Met deze ferries kun je heel gemakkelijk de oversteek..
Read more

Gezinsbond korting efteling

Deze actie is enkel geldig voor mensen met een abonnement. Een professionele cast treedt hier op voor het grote publiek. Stel je liever je vraag via social media?


Read more

Hunkemoller kortingscode augustus 2018

Abonneer je om een overzicht van de heetste deals per dag te ontvangen. Laat je jouw bestelling liever thuisbezorgen? Wanneer je op Verzend bestelling klikt wordt jouw bestelling


Read more

Luchtbedshop kortingscode

Bekijk de kortingscode, iE97ales. Op deze website vindt u kortingscodes voor luchtbedshop Gebruik kortingscodes luchtbedshop geldig en uitvoerig getest, kies de beste kortingsbonnen luchtbedshop 2018 en geniet van


Read more
Sitemap