Samen reizen korting ns


samen reizen korting ns

optie. Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Samenreiskorting staat nu op de OV-chipkaart van je medereiziger en deze reist met 40 korting als er ingecheckt wordt in de daluren. Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Zie /samenreiskorting voor meer informatie. Houdt de OV-chipkaart voor de kaartlezer van de NS-Kaartautomaat, rechts onder het scherm. Uw medereiziger kan bij de NS-kaartautomaat eenvoudig Samenreiskorting voor zowel heen- als terugreis op zijn OV-chipkaart laden. De tijden waarop uw abonnement u recht geeft op vrij reizen of reizen met korting zijn voor Samenreiskorting niet van belang. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.

Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. De korting is alleen geldig als je met een NS-abonnementhouder reist.

Rond het proces af door op Akkoord te drukken en houd opnieuw jouw OV-chipkaart rechtsonder tegen de kaartlezer. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Volg vervolgens de onderstaande stappen om de NS Samenreiskorting te activeren. Toch korting ontvangen op het binnenlandse gedeelte van de reis? Samenreiskorting is ook geldig bij scapino kortingscode maart 2018 de andere treinvervoerders en op de binnenlandse trajecten van NS International.u.v. 35 minuten na uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. In de nieuwe abonnementenstructuur wordt dit al meegenomen (middagspits bij Dal Voordeel vandaar dat nu de Samenreiskortingstijden daaraan gelijk worden getrokken. In de vakantiemaanden juli en augustus en de week tussen kerst en oud en nieuw ook de hele dag. Zolang je reist met NS, en je jouw reis niet onderbreekt, hoef je alleen op je vertrekpunt in te checken en op de eindbestemming uit te checken. Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig. Heeft u geen iDeal? . Kijk voor meer informatie op /Samenreiskorting.

samen reizen korting ns

Sauna maarssen spasereen korting, Trein korting kruidvat,


Ontmoet je een dag lang dieren van hél dichtbij. Niet href" /a /p -40 Sunparks Aquafun Sunparks De Haan, Oostduinkerke en Kempense Meren vind je Aquafun: het..
Read more
November 2018 Spandoeken, posters en borden met 25 korting via deze Vistaprint kortingscode Pak deze codecubt November 2018 25 korting op fotoproducten met deze Vistaprint kortingscode Pak..
Read more

Korting fundoo

13, mis de nieuwe aanbiedingen van fundoo niet: 13 als korting. Elke couponcode fundoo is goed getest voor online publicatie. Bekijk de kortingscode, jJ95OVE 4 4 korting waarvan


Read more

Nagelfabriek kortingscode

Met onze kortingen zorgen we dat jij altijd de laagste prijs betaalt. Alle aangesloten winkels op onze websites zijn gecontroleerd op deze punten en goed bevonden door ons


Read more

Neeltje jans kortingsbon

Klik tot slot op 'Volgende' om de korting toe te passen. Je krijgt kennis over hoe de Deltawerken zijn gebouwd en de werking ervan. Zo merk je wat


Read more
Sitemap