Iens korting op rekening voorwaarden


iens korting op rekening voorwaarden

te wachten op de eerste reserveringen die gemaakt zullen worden met gespaarde Yums. Wanneer het Iens Festival een succes is, dan wordt het een terugkomende actieperiode. . Ben echt benieuwd wat de motivatie is van deelnemende restaurants. Vijf weken lang stimuleert Iens mensen om uit eten te gaan, waarbij ze kunnen profiteren van de restaurantervaring voor de helft van de prijs op de totale rekening. Iens toont hiermee het voordeel van online zoeken en het direct reserveren van een tafel en de gast profiteert van het beste aanbod. Deelnemende restaurants, tijdens Het Iens Festival biedt het online restaurantplatform de keuze uit honderden deelnemende restaurants door heel Nederland, zoals Ferillis at The College in Amsterdam, De Nieuwe Poort Rotterdam en Tasca in Den Haag. We zijn ons als Iens aan het ontwikkelen, maar zijn ook in gesprek met Albert Heijn. Op, iENS bepaalt het restaurant of het een speciale promotie wil aanbieden, door een aantal tafels met korting boeken korting bol.com beschikbaar te stellen aan de, iENS community. Zo wordt het voor gasten extra aantrekkelijk om een keuken te proberen die al jaren op de bucketlist staat, stelt Iens.

Iens korting op rekening voorwaarden
iens korting op rekening voorwaarden

Wesco eshop korting, Scapino kortingscode maart 2018, Dolfinarium korting, Philips korting abn amro,

Of de AH Restaurantactie daarmee ten einde loopt, kan Teune nog niet zeggen. Grotere zichtbaarheid ten opzichte van de concurrentie aangezien jouw restaurant in een apart deel verschijnt, prioriteit krijgt in de filters van de zoekbalk en mee wordt genomen de nieuwsbrief die wij versturen naar de klanten van. Niven Kunz doet mee aan het Festival met zijn tien gangen proeverij menu voor.50. Kennismaken met restaurant, iens: Restaurateurs krijgen via het Iens Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. Door dit soort stomme acties willen de gasten echt niet meer een normale prijs betalen voor een avondje eten, zo luidt een andere reactie. Het Iens Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via Iens een tafel boeken. Kent jouw restaurant de kracht van Yums nog niet? De loyaliteitskorting wordt in mindering gebracht op de rekening : 10. Zij kunnen deze verzilveren voor een loyaliteitskorting bij deelnemende Yums-restaurants: 1000 Yums 10 loyaliteitskorting 2000 Yums 25 loyaliteitskorting, en voor deelnemende restaurants? Iens : 150 Yums voor elke reservering in de app. Het restaurant ontvangt de reservering met de loyaliteitskorting via zijn reserveringssysteem.

Karwei korting gordijnen
Blueprint eyewear korting
Movie park germany korting anwb


Het Louwman Museum accepteert de Museumkaart. Nonetheless, the museum is world-famous for its collection of modern art, which ranges from the French Impressionism to Post-War Art, and including..
Read more
Zo kun je de foto's van je mobiel direct uploaden, zonder dat je ze eerst op de computer hoeft te zetten. Ga je een fotoboek kopen als geschenk..
Read more

Rimmel korting

De richtprijs van, rimmel, moisture Renew Lipstick Latino.99 euro voor 1, maar kijk zeker verder hoeveel de prijs bedraagt als je er 2 koopt, of een andere


Read more

Logistiekconcurrent kortingscode

E-mailadres Ik ben akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van en geef hierbij toestemming om mij maximaal drie keer per week de nieuwsbrief met de acties


Read more

Ah kortingscode invoeren

Dan betaal je 2 meer. Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden.


Read more
Sitemap